5 dôvodov prečo sme zvolili E-Spravodaj

 

Po novom si už v poštových schránkach tlačenú verziu Spravodaja nenájdete. Vo svojich e-mailových schránkach si však každé dva mesiace nájdete nový E-Spravodaj, ktorý bude nielen lepší, aktuálnejší, ale aj ekologický. Prvú verziu dostanete už koncom novembra 2022.

Sme si plne vedomí, že niektorí členovia tlačený Spravodaj mali radi, ale ubezpečujeme vás, že ten elektronický nebude o nič horší. Práve naopak, bude lepší, zaujímavejší a modernejší. Pýtate sa, prečo?

  1. Poskytne vám aktuálne informácie, ktoré sú dôležité.

Tlačená forma Spravodaja vám poskytla pohľad na celý rok spätne. Pri súčasných aktivitách klubu by však tlačená forma mala viac strán, ako by ste boli ochotní čítať. Zároveň budete v obraze už počas roka a budete mať tak prehľad o všetkých aktivitách klubu, o úspechoch našich členov, o očakávaných vrhoch, prípadne si pozriete aktuálnu inzerciu členov.

Nie je lepšie byť v obraze ihneď, ako čakať na koniec roka? 😊

  1. Môžete si ho prečítať kdekoľvek.

Otvoríte si ho na telefóne, počítači, či tablete. Kdekoľvek na svete sa nachádzate. Nemusíte so sebou ťahať zbytočné papiere, jednoducho využijete techniku, ktorú používate niekoľkokrát v priebehu dňa.

  1. Jedným klikom sa z neho dostanete tam, kam potrebujete.

Jednotlivé články v E-Spravodaji budú informácie o aktivitách a zároveň tam nájdete link, ktorý vás zavedie tam, kam potrebujete. Pripomenutie prihlásenia sa na výstavu – jedným klikom sa dostanete na prihlásenie, aby ste nezabudli, informácia o úhrade členského poplatku – jedným klikom sa dostanete k platobným údajom, krátka upútavka k článku, ktorý vás zaujíma – jedným klikom sa dostanete priamo na článok, atď.

Už nebudete musieť po prečítaní Spravodaja brať do rúk počítače/telefóny a ťukať do prehliadača webovú stránku. Bude vám stačiť jeden klik! 😊

  1. Obsah tvoríme všetci spolu.

Spravodaj je o aktivitách a informáciách o klube. Klub tvoríme my všetci. Preto to, čo nájdete v E-Spravodaji, bude obraz toho, čo chcete vy a čo robíme spoločne ako klub. Nie je to prezentácia Výboru, je to o nás, o všetkých členoch klubu #SKCHP.

Sledujte naše sociálne siete a zapojte sa do rôznych ankiet a vyberte tému, ktorá sa zobrazí v E-Spravodaji! 😉

  1. Je ekologickejší!

V novej verzii Spravodaja nájdete viacero článkov a informácií, vy si však vyberiete tie, ktoré vás zaujímajú bez zbytočného skladovania papiera. Sme milovníci zvierat, tak prečo nepreukázať svoj pozitívny vzťah aj voči našej planéte? Nebuďme sebeckí! 😊

A ak sa niekto bojí, že peniaze, ktoré by sa použili na tlač Spravodaja, sa podejú kto vie kam, mýli sa. Ušetrené peniaze sa vrátia vám všetkým – v podobe malého darčeku na konci roka, v tréningoch zadarmo, prípadne v podobe rôznych seminárov.

 

#Ďakujeme, že ste s nami! 🙂